Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Ovidiu Ilea: Dorinta “Primarului” Gheorghe Alba a fost de a nu avea un site de informare a opiniei publice privitor la activitatea sa

Publicat

- 443 vizualizări

 

Disputele între primarul comunei Unirea, Gheorge Alba şi domnul Ilea Ovidiu se pare că sunt departe de a se termina. Deoarece în răspunsurile la acuzaţiile formulate şi prezentate AICI , primarul Gheorghe Alba a mai adus în discuţie un subiect nou in articolul care poate fi accesat AICI (legat de site-ul primăriei Unirea), domnul Ilea a cerut dreptul la replică la subiectul respectiv:

"Nu ma vad nevoit sa imi convoc scriitorii personali pentru a da un raspuns unor acuze, insa trebuie sa intervin deoarece mi se pare normal sa imi exercit dreptul de a desminti si a aduce la cunostinta opiniei publice motivul real pentru care site-ul Primariei Unirea este nefunctional:

  1. Deoarece dorinta “Primarului” Gheorghe Alba a fost de a nu avea un site de informare a opiniei publice privitor la activitatea sa ca “Primar” (anexez “scrisorile” prin care solicita rezilierea contractului) CLICK AICI
  2. Totodata ma vad nevoit sa il instiintez pe Dl “Primar” Ghorghe Alba, ca urmare a demisiei mele in data de 24.12.2009, nu mai desfasor activitatea in cadrul institutiei “conduse” de dansul. Drept urmare nu vad de unde as fi plecat cu actele in 2012.

In incheiere vreau sa afirm ca “cititorii mei sunt mai inteligenti ca scriitorii unora.

Ilea Ovidiu ”

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *