Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Anul acesta podul de peste Mureş va fi în sfârşit reabilitat

Publicat

- 278 vizualizări

 

În Ocna Mureş vor demara în acest an lucrări de modernizare la şapte străzi şi la podul peste râul Mureş cunoscut de localnici şi ca "Podul Nou", de la intrare în oraş. Lucrările pentru modernizarea străzilor au fost câştigate de „Tulip Alba” SRL Alba Iulia, care a mai efectuat lucrări de modernizare şi în cartierul Soda iar firma „Ceziana Star” SRL Baia de Arieş,  se va ocupa de reabilitare podului construit în 1986.

Pentru lucrarea de reabilitare a podului peste râul Mureş, Primăria Ocna Mureş a pus la dispoziţie un buget de până la 840.842 lei fără TVA, iar licitaţia s-a desfăşurat la începutul lunii noiembrie.

Proiectul tehnic a fost realizat de firma „Romasco Concept” SRL din Bucureşti (35.000 de lei), iar Consiliul Local a aprobat achiziţia lucrării de reparaţie capitală a podului peste Mureş în şedinţa din septembrie, prin procedura cererii de oferte cu atribuirea societăţii care prezintă preţul cel  mai scăzut.

În cadrul contractului în valoare de 840.842 lei fără TVA, firma de construcţii câştigătoare – „Ceziana Star” SRL – are de executat lucrări de frezări beton, izolare grinzi, refacere beton, refacere sistem rutier şi parte metalică a podului. Timpul alocat executării operaţiunilor este de 8 luni, de la data semnării contractului. Pe timpul lucrărilor, accesul în Ocna Mureş pe acest pod rutier se va face alternativ, pe o bandă.

Tulip Alba SRL Alba Iulia va efectua lucrări de modernizare a unor străzi aflate în Ocna Mureş şi în Uioara de Sus. Detalii despre aceste lucrări puteţi citi pe alba24.ro

 

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *