Suntem şi pe:

Articolele zilei

Spitalul orăşenesc a revenit, definitiv, oraşului Ocna Mureş!

Publicat

- 255 vizualizări

 

Administrația locală din Ocna Mureș are drepturi depline asupra Spitalului Orășenesc. Tribunalul Alba a respins din nou acțiunea formulată de SC Hospital Clinic Dr. Filip prin care reclamanta își revendica drepturile asupra unității spitalicești.

Spitalul Orășenesc din Ocna Mureș rămâne în administrarea Consiliului Local Ocna Mureș.  Acesta este decizia Tribunalului Alba  care a respins la sfârșitul lui 2012, o nouă acțiune  în contencios administrativ formulată de reclamantul SC Hospital Clinic Dr. Filip București în contradictoriu cu CL Ocna Mureș, CJ Alba și Instituția Prefectului Alba. Prin aceasta, reclamanta  solicita continuare demersurilor legale care au stat la baza unei hotărâri de CL din 2011 prin care s-a decis asocierea cu administrația locală pentru desfășurarea în comun de servicii medicale spitalicești.

Dat fiind faptul că, solicitarea SC Hospital Clinic Dr. Filip a făcut obiectul unui alt dosar soluționat deja de instanțele de judecată prin respingere, noua cauză aflată pe rolul Tribunalului Alba a rămas fără obiect: “Printr-o sentință administrativă pronunțată anterior la Tribunalul Alba și ulterior menținută irevocabil la Curtea de Apel Alba Iulia a fost constaată nulitatea absolută a HCL Ocna Mureș din 31.05.2011 dispunându-se anularea tuturor actelor juridice încheiate în baza acestuia respectiv, contractul de asociere în participațiune, contractul de comodat și procesul verbal de predare primire. Sentința administrativă pronunțată de Tribunalul Alba în dosar, se bucură de prezumția de prezumția legală și irefragabilă de dreptate și adevăr conferită ei de puterea lucrului judecat. Asta înseamnă că legalitatea HCL Ocna Mureș nu poate fi repusă în discuție într-o altă procedură judiciară” se arată în noua sentință pronunțată de Tribunalul Alba.

Sursa:  alba24.

Citeşte mai multe AICI !

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design