Suntem şi pe:

Stiri diverse

Avertisment ANM: din 18 ianuarie, ninsori abundente!

Publicat

- 298 vizualizări

Ion Sandu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie

Incepand cu data de 18 ianuarie se intorc ninsorile, consistente!, incepand din partea de vest a tarii, a dat alarma Ion Sandu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, la Comandamentul de iarna convocat la Guvern.

Ion Sandu: Vom avea parte de coduri galbene de polei si ceata

In plus, pana pe 18 ianuarie ceata va da bataie de cap soferilor. “Aceste fenomene vor fi semnalate de Administratia Nationala de Meteorologie pe judete cu cod galben, asa cum s-a procedat. In mod sigur, pana luni la pranz vor fi coduri galbene de ceata in toata partea de sud si de est a tarii. De luni dupa pranz nu va mai apare nici ceata si nici poleiul pentru ca temperaturile vor fi destul de ridicate, ploi slabe mai ales in partea de vest a tarii, dar si in restul tarii, dar temperaturile sunt pozitive si dispare si fenomenul de ceata si de polei pana pe data de 17″, a precizat, cu privire la evolutia vremii in urmatoarele zile, Ion Sandu, directorul ANM, citat de realitatea.net.

Ion Sandu lasa, totusi, loc de intors:   nu putem sa ne pronuntam cu atata timp inainte. Vom mai vedea cum va fi vremea!

Credeati ca ati scapat de ninsori? Iarna asta mai are multe de aratat – vremea se strica pe sfarsitul saptamanii viitoare! “Incepand cu data de 18 se intorc ninsorile, incepand din partea de vest. Semnalele acum sunt ca vor fi consistente, dar nu putem sa ne pronuntam cu atata timp inainte. Vom urmari evolutia pe parcurs”, a anuntat Ion Sandu.

Sursa: agenda.ro

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design