Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

„Povestea mea” – o emisiune cu şi despre noi

Publicat

- 296 vizualizări

Haiduc Alin Andrei- realizator emisiunea "Povestea mea"

 

Numele meu este Alin Haiduc si sunt de loc din Ocna Mureş. Am terminat Academia de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj Napoca, iar momentan sunt student in anul 3 la Jurnalism şi anul 2 de master la Productie Media.

In ultimii 3 ani am lucrat in cadrul televiziunii Credo TV, iar de 4 luni de zile lucrez ca si freelancer, tot in domeniul media.

Ideea emisiunii "Povestea mea" a venit în urmă cu ceva timp când urmăream o prelegere a unui regizor american, Erwin McManus, acesta fiind implicat activ atât în viaţa cultural-artistică, cât şi in cea bisericească, fiind şi pastorul bisericii "Mozaic". Acesta a făcut o afirmaţie care mi-a rămas în minte şi anume: "cine ştie să spună o poveste cel mai bine, acela modelează cultura". Făcea aceasta afirmaţie referindu-se la scenarii bune din lumea filmului, care reusesc într-un fel sau altul să ne influenţeze vieţile. Meditând la asta, mi-am dat seama că percepţia noastră despre lume şi viaţă, se raportează cel mai adesea la poveştile care le-am auzit încă de mici copii, continuând cu filmele pe care le-am urmărit, sau chiar discuţii (poveşti) avute cu unii şi alţii. Scara noastră de valori se raportează, într-o oarecare măsură, filmelor pe care le urmărim, emisiunilor, muzicii pe care o ascultăm, … şi lista ar putea continua.

Emisiunea "Povestea mea" vrea să fie acea emisiune în care oameni care au o poveste adevărată, o poveste de viaţă, să o poată spune şi cât mai mulţi oameni să aibă ocazia să o audă. Dacă tot suntem influenţaţi de poveştile pe care le ascultăm, măcar să ascultăm poveşti adevărate!

Haiduc Alin Andrei- realizator emisiunea "Povestea mea"

Foto: www.povesteamea.tv

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *