Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Poliţiştii din Ocna Mureş la datorie

Publicat

- 310 vizualizări

"La data de 07.01.2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş, l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi în cursul aceleiaşi zile.
Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 06.01.2013, B.C.S., de 27 de ani, din Ocna Mureş, a pătruns într-o casă nelocuită, din Ocna Mureş, de unde a sustras un teasc şi o sobă, bunuri în valoare de 600 de lei, pe care le-a predat la un centru de colectare a fierului vechi.
Prejudiciul a fost recuperat iar faţă de suspect sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
 

În data de 07.01.2013, poliţiştii din Ocna Mureş, i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi în cursul aceleiaşi zile.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 05/06.01.2013 H.B., de 22 de ani şi S.O., de 28 de ani, ambii din Ocna Mureş, au sustras de pe un teren aparţinând unui cetăţean din Ocna Mureş, mai multe obiecte metalice, în valoare de 500 de lei.
Faţă de cei doi suspecţi au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat."

IPJ Alba

Foto: arhiva

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *