Suntem şi pe:
Clinica Sante

Ocnamureseni

Corina Bodea, cel mai bun rol secundar

Publicat

- 570 vizualizări

Liceul „Petru Maior” Ocna Mureş a cucerit locul al lll-lea la trupe de teatru, pe podium urcând şi elevul Dacian Jurj, la categoria „cel mai bun rol principal”

Trupa de teatru formată din 7 elevi, un profesor şi un voluntar de la Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureş a reuşit o evoluţie excelentă în cadrul Festivalului de Teatru „Dramaland” derulat pe scena Casei Radio Cluj-Napoca într-o fericită concurenţă cu echipe din România, Ungaria, Turcia. După nenumărate repetiţii a unei dramatizări scrise inspirat de voluntarul Peace Corps, prof. Micah Carbonneau, şi acţiuni intense, uneori până la miezul nopţii, de completare a recuzitei de la magazine din municipiul Cluj-Napoca, a venit marea încercare – executarea numărului în spectacol. Elevii claselor prof. Viorica Rogojan şi prof. Elena Groza s-au metamorfozat în actori, profesorii şi voluntarii s-au transformat în regizori cu nenumărate indicaţii scenice (metatext), iar cuvântul a devenit teatru şi carte. Nimic nu a fost în zadar, deoarece Dacian Jurj a cucerit locul 3 pentru rol principal, Corina Bodea a obţinut locul 1 pentru rol secundar, iar trupa locul 3, avându-i coechipieri pe Andrada Borda, Nicoleta Popa, Marius Groza, Sergiu Maier şi Daniel Şandru. Felicitări şi mult succes. (R.G.)

Sursa: Ziarul Unirea

Cateva cuvinte din partea castigatoarei, Corina Bodea: „A fost o experienta frumoasa pentru mine si cred ca pentru toti colegii mei de scena. Am avut multe emotii, dar totul s-a terminat cu bine. La festivitate a fost o surpriza placuta, neasteptata, faptul ca am luat premiu. Nu regret ca am participat la acest concurs!

Echipa Ocna Mures Online felicita toata echipa pentru rezultatele obtinute si ii ureaza grupului succes in continuare!


Echipa liceului
Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *