Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Primarul Silviu Vinţeler s-a ţinut de cuvânt! Nu s-a semnat contractul de depozitare a gunoiului de la Luduş în groapa de gunoi a oraşului Ocna Mureş

Publicat

- 413 vizualizări

 

La şedinţa Consiliului Local al Oraşului Ocna Mureş, care a avut loc ieri, 19 decembrie, cea mai importantă temă a fost cea a depozitării gunoiului menajer de la Luduş pe halda (neecologică) de gunoi din oraşul nostru. Din fericire, dorinţa ocnamureşenilor a fost respectată, adică s-a refuzat clar şi răspicat încheierea unui contract între administraţiile din Luduş şi Ocna Mureş în acest sens.

Din 29 Septembrie până ieri, presiunile pro şi contra "gunoi" s-au acutizat exponenţial, ajungându-se în unele momente la o tensiune aproape palpabilă. Moldovan Ioan, primarul oraşului Luduş şi Sorin Tripon, administratorul public din Luduş s-au deplasat de mai multe ori la Ocna Mureş pentru a face presiuni asupra primarului Vinţeler Silviu. Cei 2 reprezentanţi ai Luduşului au participat chiar şi la o şedinţă a Consiliului Local Ocna Mureş unde şi-au expus doleanţele.

Ţinând cont de voinţa ocnamureşenilor, Primarul oraşului Ocna Mureş, Silviu Vinţeler a refuzat categoric să iniţieze sau să promoveze Contractul de depozitare a deşeurilor menajere pe halda de gunoi a oraşului Ocna Mureş: "Nu mai insistaţi, nu o să semnez acest contract."

sursa: ocnamuresanul.ro

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *