Suntem şi pe:
Clinica Sante

Ocnamureseni

La o vorba cu Tudor

Publicat

- 797 vizualizări

Ma numesc Tudor , parintii mei sunt din Ocna Mures , eu m-am nascut in Alba Iulia dar am locuit si in Ocna Mures cativa ani, si vacantele le-am petrecut mai mult in Ocna la bunici pana in 2000 cand ne-am mutat cu toata familia in Israel, parintii mei fiind

evrei.

 

OMO (Ocna Mures Online)- Ce amintiri iti trezeste orasul Ocna Mures?

A multe, mai ales perioada cand jucam fotbal in anii de liceu, peste Mures.

OMO- Cat ai jucat fotbal?

3 ani. In perioada 1997-2000 la Soda cateva meciuri la echipa mare si la juniori.Inainte am jucat la Minaur Zlatna si m-am transferat cu liceul la Ocna Mures.

OMO – Cu ce te ocupi in prezent in Israel?

In 2002 m-am inrolat in armata si am facut 2 ani si jumatate de armata, dupa care am ramas in armata pe baza de contract pana in prezent.In prezent sunt sergent.

OMOIti place ceea ce faci? Nu e riscant o astfel de meserie tocmai acolo?

In 2006 am participat la razboiul din Liban unde o racheta a cazut la 70 metri de locul unde eram. Venind aici in 2000 nu aveam pe nimeni doar familia, am luat de la inceput viata, prietenii, alta viata,dar in armata mi-a fost mai usor sa ma acomodez cu noul stil de viata.Adrenalina multa si nu e armata din romania in care nu iti vezi familia,echipamente militare care le vedeam numai in filme, oameni diferiti o familie… La inceput nu eram de acord sa fac armata dar in armata am invatat sa vorbesc ebraica, sa imi fac prieteni. E periculos peste tot, in Israel si in armata, dar cand esti in armata ai o siguranta, pregatirea si arma la tine tot timpul.

OMO- La cate misiuni ai participat, oficiale, reale?

In 2006 la Razboiul din Liban si anul trecut la operatiunea din Fasia Gaza.

OMO- Orlando multumim pentru acest interviu, ai grija de tine pe acolo si succes mai departe in tot ceea ce faci. Vreau pe aceasta cale sa multumesc inca odata mamei tale, Ana Suteu, pentru sprijinul acordat familiei Dariei si Dariei pe perioada cat ei s-au aflat in Israel la spital, unde Daria a fost operata.

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *