Suntem şi pe:

Articolele zilei

Am primit la redacţie: După ei potopul…

Publicat

- 273 vizualizări

Mai mulţi locatari din blocul 46 scara nr.2 aflat în Uioara de Sus susţin că au rămas fără curent pe casa scărilor în urma unor lucrări efectuate de către firma RDS RCS din Ocna Mureş. Mai mult ei susţin că există pericolul de electrocutare deoarece cablul străpuns se află liber, neizolat. Lucrările au avut loc pe data de 11 decembrie 2012 şi de atunci mai mulţi locatari printre care domnul Ficior Danuţ şi M. Alexandru, s-au deplasat la sediul RDS RCS Ocna Mureş pentru a cere remedierea situaţiei însă până la ora aceasta nu s-a întreprins nimic. Iată şi mailul venit pe adresa redacţiei:

"In cursul zilei de  11.12.2012  in cartierul Uioara de Sus pe scara 2, in blocul 46, firma Rcs Rds a efectuat anumite lucrari in incinta acestei scari in timpul carora unul dintre muncitorii care gaureau cu masina de gaurit a strapuns un cablu de curent care a lasat casa scari fara curent.  Am incercat cu cei de la Firma Rcs RDS pe cale amiabila sa vina sa rezolve problema dar nu s-a putut, de nenumarate randuri domnul Ficior Danut s-a deplasat la sediul firmei din Ocna Mures  si  de fiecare data a primit raspuns ca se rezolva dar nimic. La sediul din Ocna s-a mai deplasat si locatarul de pe aceasta scara M. Alexandru si el a primit acelasi raspuns se rezolva, vine cineva dar pana in prezent ne-au mintit si  noi stam pe intuneric cu riscul de a ne curenta pentru ca acest cablu strapuns este in perete in scurt poate femeia de serviciu care spala scarile se se curenteze sau oricare dintre noi sau copii. Aceasta sesizare este in numele integii scari  din bl 46 sc 2 sa vada toti ce firma corecta este Rcs Rds"

Ficior Emil

Am contactat pe cei de la RDS RCS Ocna Mureş care ne-au spus că ştiu de problemă şi că au anunţat încă de acum căteva zile pe cei de la Electrica pentru a remedia defecţiunea.

 

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design