Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

„Gala performerilor” a avut premianţi şi din Ocna Mureş!

Publicat

- 387 vizualizări

Liceul Teoretic "Petru Maior" din Ocna Mures

 

     Astăzi, 16 decembrie 2012, pentru al doilea an consecutiv, Consiliul Judeţean Alba a organizat la sala Ball Room Alba Mall din Alba Iulia Gala Performerilor din judeţul Alba, eveniment în cadrul căruia au fost premiaţi cei mai valoroşi elevi şi cele mai bune cadre didactice din judeţ. Valoarea premiilor a fost de 50.000 lei şi peste 300 de elevi şi cadre didactice au primit premii în bani, câte 100-150 lei pentru rezultatele obţinute în cursul anului 2011-2012.

     Printre "performeri" s-au numărat doi olimpici şi două cadre didactice de la Liceul Teoretic Petru Maior" din Ocna Mureş. Ei sunt:

– Oniga Patricia

Konya Andrei

– prof. Tecar Dan

– prof. Barna Elena

     În cadrul aceluiași eveniment a fost  organizată și premierea din proiectul educaţional “Școala de nota 10″, realizat în premieră de Consiliul Județean Alba în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Alba sub forma unei competiții între unitățile de învățământ din județ. Şi aici oraşul nostru a avut un câştigător şi anume Grădiniţa Nr. 2 din Ocna Mureş care a primit un premiu în bani în valoare de 4000 lei.

Felicitări şi din partea noastră!

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *