Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

După căderile masive de zăpadă sunt aşteptate 3 zile de ger

Publicat

- 325 vizualizări

Strada Closca sub nameti

 

Judeţul Alba se află, de miercuri, ora 13.00 şi până sâmbătă, 15 decembrie, ora 10.00, sub avertizare meteorologică Cod Galben de ger. Temperaturile vor ajunge până la -15 grade Celsius şi sunt anunţate intensificări ale vântului.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o informare meteo de ger şi intensificări de vânt valabilă de miercuri, 12 decembrie, ora 13.00, până sâmbătă la ora 10.00, fiind anunţate temperaturi de la minus 15 grade în nord-est, centru şi sud, la minus 26 de grade în estul Transilvaniei.

În după-amiaza zilei de miercuri şi în cursul nopţii de miercuri spre joi, vântul va continua să prezinte intensificări în nord-estul, centrul ţării şi la munte, dar mai ales în regiunile sudice, spulberând sau viscolind zăpada. Maximele în timpul zilei vor fi preponderent negative şi se vor situa, în general, între -10 şi 0 grade. Vremea se va răci treptat începând de joi, devenind deosebit de rece, geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării.

 

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *