Suntem şi pe:

Articolele zilei

Fostul consilier al Casei Regale, Cornel Comşa, a ieşit deputat la redistribuire

Publicat

- 270 vizualizări

Cornel Comşa

 

Fostul consilier al casei regale, Cornel George Comşa, va fi deputat în Parlamentul României din partea PPDD Alba. Comşa a ieşit în colegiul său pe locul trei, cu 3.920 de voturi, dar a obţinut mandatul la redistribuire.

Noul deputat de la PPDD a fost desemnat la redistribuire în colegiul nr. 4 Aiud – Ocna Mureş. Comşa a ieşit pe locul trei la alegeri cu 3.920 de voturi. Colegiul a fost câştigat de Radu Coclici de la USL, cu 9.115 voturi, urmat de Cornel Bumb de la ARD, care a avut 6.125 de voturi.

Până la publicarea datelor de către Biroul Electoral Central, mandatul era dat ca şi câştigat de către Sorin Bumb de la PDL. Calculele la redistribuire au mai oferit câte un mandat la PDL şi PPDD. De la PDL a intrat Clement Negruţ pe colegiul 2 Sebeş – Blaj, în timp ce de la PPDD a ieşit Cornel Comşa pe colegiul 4 Aiud – Ocna Mureş. PPDD a avut restul de voturi mai mare decât PDL, 18.545 (PPDD) la 11.299 (PDL). Comşa a avut, însă, mai puţine voturi decât candidatul PPDD de pe colegiul 3, Sorin Vasile, care a fost votat de 4.200 de alegători. Colegiul respectiv a fost câştigat prin majoritate de voturi de candidatul USL.

Publicitate

Sursa: Adevarul de Alba

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *