Suntem şi pe:

Articolele zilei

Control pe microbuzele Primăriei!

Publicat

- 308 vizualizări

             Ieri în jurul orei 17.05 Primăria Ocna Mureş în colaborare cu Poliţia Locală a efectuat un control inopinat la legitimaţiile de călătorie a călătorilor din microbuzul care a efectuat cursa Unirea Haltă-Ocna Mureş centru.

            Au fost verificate biletele şi abonamentele precum şi funcţionarea camerei de luat vederi din interiorul microbuzului. Au fost verificate 4 abonamente şi 19 bilete, nu s-au găsit nereguli, nu s-au aplicat sancţiuni.

             Această acţiune a fost organizată datorită informaţiilor şi plângerilor celor ce călătoresc privitor la eliberarea legitimaţiilor de călătorie.

             Acţiunea a avut scopul de a conştientiza atât conducătorii auto cât şi călătorii despre obligativitatea de a elibera, respectiv de a primi bilet atunci când se folosesc microbuzele de transport local.

Publicitate

             Montarea camerelor de luat vederi pe maşinile din transportul local are până acum un impact pozitiv asupra încasărilor de pe microbuze şi asupra corectitudinii manifestate de şoferi.

             Două lucruri sunt sigure: călători fără legitimaţie de călătorie deocamdată nu s-au găsit iar controalele vor continua şi pe alte trasee, suficient de des încât să se descurajeze orice încercare de a nu achita sau de a nu elibera legitimaţie de călătorie persoanelor din mijlocul de transport.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *