Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Şi totuşi există solidaritate … în continuare

Publicat

- 451 vizualizări

Noul an şcolar  a adus, pe lângă  noua denumire a şcolii-Liceul Tehnologic Ocna-Mureş, şi o faţă înnoită a laboratorului de electro. De aici am pornit pe drumul renovării in aprilie 2012:

Realizări în perioada aprilie 2012-noiembrie 2012:

Foto3Foto4

(Foto 3)Placarea uneia  dintre  grinzile de pe plafon  cu placi de gipscarton oferite ca sponsorizare de  SC Rigips Romania SRL, fabrica Turda.

(Foto 4) Placarea unei alte grinzi de pe plafon cu polistiren expandat,  produs şi oferit de  SC ISPOR SRL din  Cluj .

Lipirea polistirenului şi armarea  plasei din fibră de sticlă a fost posibilă datorită generozităţii firmei SC Baumit România SRL, fabrica Teiuş.

Vopseaua lavabilă a fost oferită de SC San Siro SRL din Cluj şi de SC  Sentosa Impex SRL, punct de lucru Cluj. Cea din urmă firmă ne-a oferit şi pigmenţi de colorare din producţia proprie.

Vopsirea parchetului şi a băncilor nu se putea efectua fără generozitatea celor de la SC Ferometal SRL din Ocna-Mureş, care ne-au  oferit  vopsele, lac şi  diluant.           

Un prim rezultat al solidarităţii se poate vedea în prima imagine din acest articol.

Mai avem de lucru. Urmează completarea  materialului  didactic de  specialitate  existent.  Prima şi ultima grindă din poză sunt pregătite ca să fie echipate cu instalaţii electrice demonstrative în montaj îngropat şi aparent, suporturile metalice vizibile de lângă tablă  vor fi echipate  cu echipament specific transportului şi distribuţiei de energie electrică. Pe măsura procurării  materialelor necesare,  se vor   realiza  şi instalaţii reprezentative din  domeniul electronicii şi automatizării. 

Afară este frig, umezeală şi ceaţă, dar nu ne lăsăm cuprinşi de  atmosfera apăsătoară din jur.  

Solidaritate există. Ne încălzeşte şi ne dă  putere pentru a continua.Le mulţumim.

Ing. Nagy Timea,

Liceul Tehnologic

Ocna-Mureş,

23.11.2012

Dacă există persoane, companii care doresc să ne de-a o mână de ajutor, ne  pot  contacta  la  tel 0258-870807 , tel 0729959400, sau ne găsesc la   sediul şcolii: str. Colonia peste Mureş, nr.9, Ocna-Mureş, jud. Alba, email: gsci2001@yahoo.com.

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *