Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Se redeschide spitalul din Ocna Mureş!

Publicat

- 291 vizualizări

 

Primăria Ocna Mureş a mai făcut un pas în demersurile destinare redeschiderii spitalului din oraş. Administraţia locală a câştigat un nou proces cu firma Hospital Clinic Dr. Filip SRL Bucureşti, care solicită respectarea unui contract încheiat în 2011 în legătură cu concesionarea clădirii şi a aparaturii spitalului desfiinţat.

Tribunalul Alba a respins în 21 noiembrie 2012 acţiunea iniţiată în contencios administrativ de firma din Bucureşti. Sentinţa mai poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia, dar şi la această instanţă rezultatul poate fi anticipat în favoarea administraţiei locale din Ocna Mureş. Dacă reprezentanţii Hospital Clinic Dr. Filip SRL Bucureşti nu mai fac recurs atunci rămâne definitivă decizia Tribunalului.

În situaţia continuării procesului la Curtea de Apel, o soluţie definitivă va fi pronunţată la începutul anului 2013. Ulterior, Primăria Ocna Mureş poate demara oficial demersul pentru redeschiderea unităţii medicale. Ar urma să devină o secţie externă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba. Viitorul centru multifuncţional de la Ocna Mureş nu va avea personalitate juridică, va funcţiona cu patru specialităţi: interne, pediatrie, ginecologie şi chirurgie şi va fi subordonat Spitalului Judeţean.

Sursa: Adevarul de Alba

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *