Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

“Salprest” Ocna Mureș va deszăpezi în această iarnă municipiul Alba Iulia.

Publicat

- 534 vizualizări

 

“Salprest” Ocna Mureș este societatea care va prelua serviciul public de salubrizare, deszăpezire și combatere polei în Alba Iulia. Consiliul Local Alba Iulia a delegat, prin negociere directă,  contractul de concesiune pe o perioadă de 12 luni, respectiv până la încheierea unui nou contract cu un alt operator.

La negocierea ce a avut loc în 20 noiembrie au participat SC “Salprest” Ocna Mureș SRL, dar și SC “Shuster &Co Ecologics” SRL, dar aceasta din urmă nu s-a arătat interesată de propunerea administrației locale. Prin urmare, societatea “Salprest” Ocna Mureș este cea care se va ocupa de deszăpezirea municipiului Alba Iulia în această iarnă.

Reamintim că, presată de sosirea iernii și fără un contract parafat cu o societate care să asigure salubrizarea și deszăpezirea municipiului în sezonul rece, administrația locală din Alba Iulia trebuia să găsească urgent o soluție. Singura opțiune în acest moment a fost concesionarea temporară a acestui serviciu unei alte firme, prin negociere directă, care să preia aceste atribuții pentru cel mult 12 luni.

Dat fiind faptul că, începând cu 22 noiembrie, contractul încheiat cu SC “Salprest” SRL, firma care realiza până în prezent aceste lucrări, va expira și nu mai există posibilitate de prelungire, identificarea unui nou operator care să preia acest serviciu a trebuit să se realizeze în perioada imediat următoare. Ceea ce este interesant este că, în urma acestei negocieri directe, tot societatea “Salprest” va fi cea care se va ocupa în continuare de acest serviciu, doar că nu cea din Alba Iulia, ci cea din Ocna Mureș, aparținând  omului de afaceri Petru Constantinescu.

Citeşte tot articolul pe alba24.ro

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *