Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

În campania electorală din această toamnă se împart şi…. prezervative!

Publicat

- 284 vizualizări

Campania electorala imbraca forme bizare, chiar vulgare – alegatorii sunt indemnati la vot cu prezervative insotite de mesajul “Vrei sa te eliberezi de stresul provocat de USL? Protejeaza-te si ARDe-i in cabina!”. Sefii Aliantei Romania Dreapta – ARD se leapada de astfel de idei: e o chestiune de prost gust!

Pe internet circula imaginea unuia din pliantele care ar fi folosite in campania electorala de unul din candidatii de sub steagul lui Vasile Blaga, Mihai Razvan Ungureanu & Co, insotit de un prezervativ. Pliantul e cu sigla ARD – alianta ce reuneste Partidul Democrat Liberal, Forta Civica si Partidul National Taranesc Crestin Democrat.

“Cat oi fi eu politician si sper sa fiu cat mai mult, sa castig alegerile, n-am sa folosesc asa ceva. Eu am colegiu si la tara. Eu nu ma pot duce cu asa ceva ca nu-l intelege taranul”, a afirmat pedelistul Cezar Preda, solicitat sa-si spuna parerea la la Romania TV.

Prezervativul cu pricina nu ar incalca legislatia privind campania electorala

Potrivit regulilor stabilite pentru campania electorala, candidatii pentru alegerile parlamentare nu au voie sa ofere alimente, bani, bauturi alcoolice sau nealcoolice si tutun. Fac exceptie obiecte de propaganda electorala precum afise, pliante, carti postale, calendare, caiete, ilustrate, pixuri, brichete, chibrituri, insigne, ecusoane, DVD-uri, fanioane, steaguri, pungi, tricouri, sepci, esarfe, fulare, veste, fesuri, manusi, pelerine, jachete, inscriptionate cu insemnele electorale ale formatiunii politice sau ale candidatilor care participa la alegeri. Candidatii vor putea oferi obiecte, in campania electorala, inscriptionate cu insemnele electorale ale formatiunilor politice sau ale candidatilor si a caror valoare nu depaseste 10 lei fara TVA pentru fiecare articol.

Sursa: agenda.ro

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *