Suntem şi pe:

Articolele zilei

Japonezii interesaţi de potenţialul turistic şi economic al oraşului Ocna Mureş

Publicat

- 226 vizualizări

       

          În data de 8 noiembrie 2012 a avut loc  la Ambasada Japoniei la Bucureşti o întâlnire având ca scop principal atragerea de investitori şi investiţii din Japonia în zona oraşului Ocna Mureş.

      La întâlnire au participat  ataşatul economic al Ambasadei Japoniei la Bucureşti, reprezentantul asociaţiei firmelor japoneze în România, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, domnul Alin Cucui, cel care a intermediat această întâlnire şi primarul oraşului Ocna Mureş domnul Silviu Vinţeler. Discuţiile au durat aproximativ o oră şi s-au axat mai mult pe detalii tehnice.

      "Am prezentat potenţialul economic al oraşului, zona strategică în care este amplasat oraşul nostru şi posibilităţile multiple de investiţii. Dânşii au fost interesaţi mai ales de Băile Sărate şi de sarea din Ocna Mureş. Printre altele am discutat şi despre  facilităţile care le oferim cu ocazia deschiderii unui punct de lucru în Ocna Mureş al SEWS-R. Reprezentanţii japonezi şi-au notat absolut tot ce am discutat si au demonstrat un real interes pentru zona noastră. Sperăm ca discuţiile avute să se materializeze în investiţii pe viitor în oraşul nostru " a declarat pentru Ocna Mureş Online domnul primar Vinţeler Silviu.

Publicitate

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *