Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Drumul distrus de lângă lacul Plus va fi reconstruit!

Publicat

- 802 vizualizări

Portiunea distrusa a strazii M. Eminescu de langa lacul Plus

 

     În urmă cu câteva săptămâni, Primăria Ocna Mureş a scos la licitaţie o lucrare care are ca scop amenajare terenului în zona intersecţiei Eminescu cu Iorga, porţiunea afectată de scufundarea de teren din 22.12.2010 şi reconstrucţia ecologică prin aducerea la forma iniţială a terenului.

     Licitaţia a fost câştigată de două firme prin asocierea de servicii de proiectare – executie SC BTC INCHIRIERI UTILAJE SRL – SC MINESA ICPM SA cu propunere financiara de 175.000 lei respectiv 38036 euro fara TVA.

     Firmele respective vor desfăşura lucrări de amenajare a terenului, de stabilizare a solului şi servicii de proiectare tehnică pentru construcţia de lucrări publice. Mai pe scurt se va reface zona sensului giratoriu de la intersecţia străzilor M. Eminsecu şi Nicolae Iorga şi in special porţiunea de drum distrusă de lângă lac. Lucrările vor dura aproximativ 6 luni şi treptat se va da drumul circulaţiei autovehiculelor mici ca măsură de precauţie pentru a se putea monitoriza evoluţia terenului din zona lacului în urma amenajărilor şi a reconstrucţiei zonei.

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *