Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Clădirea primăriei din Ocna Mureş intră în reparaţii

Publicat

- 251 vizualizări

     Consilierii locali din Ocna Mureș au aprobat în şedinţa ordinară desfășurată la sfârșitul lunii octombrie, lansararea cererii de oferte pentru atribuirea contractului de execuție de ”Lucrări de reparații și amenajare clădire primărie”, prin achiziție directă, criteriul de atribuire aplicat fiind prețul cel mai mic.

    Valoarea estimativă a contractului este de 60.000 de lei (aproximativ 13.000 de euro), bani cu care se vor plăti lucrări de reparații interioare, înlocuirea tâmplăriei din lemn cu tâmplărie PVC cu geam termopan, modificări interioare/ compartimentări, amenajarea grupurilor sanitare și lucrări de instalații electrice.

     Mai exact se va mări sala unde se ţin şedinţele de consiliu şi alte întruniri,  se vor monta geamuri termopan cu tâmplărie PVC la compartimentele Social si Arhiva şi vor fi reparate şi amenajate grupurile sanitare din clădirea primăriei care se află într-o stare deplorabilă.

     Termenul de execuție este de 45 de zile de la data semnării contractului iar garanția acordată de constructor trebuie să fie pentru o perioadă de 24 de luni de la finalizarea lucrărilor.

     Mai jos puteţi vedea cum arată unul din grupurile sanitare a primăriei Ocna Mureş, în prezent:

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *