Suntem şi pe:

Stiri din Noslac

Primăria din Noşlac primeşte 50.000 lei dintr-un fond de 500.000 lei pentru amenajarea drumurilor comunale

Publicat

- 786 vizualizări

 

     Consiliul Judeţean Alba a aprobat modificarea repartizării sumelor pentru finanţarea „Programului privind pietruirea, reabilitarea, modernizarea şi/sau asfaltarea drumurilor de interes local clasate” pe anul 2012. Suma de 500.000 lei a fost redistribuită administraţiilor din Cergău, Noşlac şi Lopadea Nouă, pentru amenajarea drumurilor comunale.

     Noua sumă totală aferentă ce reprezintă contribuţia statului la „Programul privind pietruirea, reabilitarea, modernizarea şi/sau asfaltarea drumurilor de interes local clasate” pentru anul 2012 este de 4.855.610 lei, în urma unei rectificări transmise în octombrie de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Printr-un subprogram la acesta, cu sprjin de la stat, se asigură infrastructura rutieră pe sectoarele de drumuri judeţene ce reprezintă legătura între comune, precum şi pe străzile principale din interiorul acestora.

      În urma redistribuirii fondurilor, banii pentru lucrările la drumuri din comuna Lunca Mureşului, respectiv 500.000 de lei au fost alocaţi altor trei obiective, din cauza faptului că licitaţia nu a fost finalizată în primul caz. Astfel Consiliul Local Noşlac primeşte 50.000 de lei. Cu aceşti bani se reabilitează în prezent DC 2, pe tronsonul DJ 107G – Luduş, pe o distanţă de 1,233 km şi o valoare a investiţiei de 549.306 lei. Lucrările sunt efectuate de SC DPL SA Alba Iulia.

sursa: alba24.ro

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design