Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Ocna Mureş Online în topul site-urilor de ştiri din judeţul Alba!

Publicat

- 321 vizualizări

Am făcut astăzi pentru dumneavoastră un mic clasament care cuprinde site-urile din judeţul Alba din domeniul cel mai accesat pe internet, presa.

Top-ul celor mai vizualizate site-uri de ştiri din judeţul Alba poate fi realizat în urma consultării unui site în acest domeniu: www.webuka.com . Site-ul www.webuka.com vă poate informa asupra numărului de vizitatori zilnici cât și despre valoarea de piață sau rentabilitatea site-ului de care sunteți interesat.Există desigur mult mai multe astfel de site-uri însă acesta oferă instant cele mai multe date. Aceste date sunt calculate in funcţie de numărul de vizitatori unici per zi, de Page Rank (un fel de notă pe care o acordă Google unui site în funcţie de mai multe criterii printre care numărul de linkuri spre acel site dar şi calitatea lui din punct de vedere al designului si al programării etc. ), valoarea estimativă a site-ului în dolari sau euro şi multe altele.

Iată şi datele obţinute conform webuka.com:

1) Site-ul oficial al Ziarului Unirea, respectiv www.ziarulunirea.ro este lider incontestabil din toate punctele de vedere, acesta bucurându-se în medie aproximativ  5500 de vizitatori unici / zi, valoarea acestuia pe piață fiind de aproximativ 50,000 de dolari. Page Rank 4.

2) Site-ul de știri online, www.alba24.ro se clasează pe locul 2 din punct de vedere al traficului atras prin articolele publicate. Alba24 are aproximativ o medie de 4000 de vizitatori unici/zi, valoarea lui fiind estimată la 30.000 de dolari conform webuka.com. Page Rank 5

3) A 3-a publicație după numărul de vizitatori și afișări este site-ul Ocna Mureş Online, respectiv www.ocnamureşonline.ro, având o medie de aproximativ 650 de vizitatori unici/zi, valoarea de piață fiind de aproximativ 10.500 dolari. Page Rank 4

4) A 4-a publicație după numărul de vizitatori și afișări este site-ul Revistei Albaiulianul, respectiv www.albaiulianul.ro, având o medie de aproximativ 600 de vizitatori unici/zi, valoarea de piață fiind de aproximativ 5000 de dolari.

5) Pe locul 5 se află Revista ProAlba (www.proalba.ro) care are aproximativ 450 de vizitatori unici/zi, valoarea lui fiind cotată la aproape 1000 de dolari, potrivit webuka.com.

6) Locul 6 îl ocupă site-ul oficial al ziarului Informația de Alba, respectiv www.informatiadealba.ro care are aproximativ 150 de vizitatori unici pe zi, valoarea sa fiind de aproximativ 2500 de dolari datorită pageranking-ului de la google.

Pe locurile 7, 8, 9 şi 10 mai apar site-uri ca www.monitorulab.ro sau www.stirialba.ro,  www.blajonline.ro şi http://stirilealbatv.ro/

Pe alte site-uri gen "web worth" datele pot varia însă Ocna Mureş Online îşi păstrează ierarhia deşi este concentrat pe ştiri din oraşul Ocna Mureş în timp ce ocupantele primelor doua locuri sunt site-uri de ştiri şi informaţii din întreg judeţul.

Nu am inclus în acest top site-uri ca Adevarul de Alba sau alba.citynews.ro acestea fiind subdomenii ale unor site-uri naţionale şi nu pot fi incluse spre verificare.

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *