Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Primăria din Ocna Mureş se pregăteşte deja pentru Sărbătorile de Iarnă

Publicat

- 269 vizualizări

 

     Astăzi, 25 octombrie 2012, la primăria oraşului are loc sedinţa ordinară din luna octombrie a consiliului local. Pe ordinea de zi sunt supuse discuţiei peste 10 proiecte de hotărâri. Printre altele se va discuta despre aprobarea sumei de 13.150 lei  pentru pentru desfăşurarea Festivalului Interjudeţean de folclor “Mureş pe marginea ta” dar şi despre modificarea regulamentului de acreditare a ziariştilor la Primăria Ocna Mureş care prin câteva din condiţiile impuse a stârnit reacţii în mass media şi Prefectura Alba a cerut imediat modificarea acestui regulament.

    Un alt proiect supus spre aprobare este "Proiect de Hotărâre privind aprobarea achiziţiei publice pentru furnizarea de “Produse de iluminat festiv” pentru sărbătorile de iarnă – sisteme de iluminat." Primăria Ocna Mureş alocă în acest an pentru achiziţionarea sistemelor de iluminat specifice sărbătorilor de iarnă suma de 11.000 lei (adică 110 milioane lei vechi). Având în vedere că sistemele de iluminat festiv vor fi achiziţionate nu doar pentru a împodobi oraşul Ocna Mureş ci şi localităţile învecinate: Uioara de Sus, Uioara de Jos, Războieni Cetate, Micoşlaca şi Cisteiu de Mureş, suma este mică. Potrivit reprezentanţilor din primărie se încearcă  recuperarea şi repararea a cât mai multor instalaţii din anii trecuţi iar suma propusă e doar pentru suplimentarea sistemelor de iluminat festiv.

    Pentru alte proiecte de hotărâri merită să alocăm mai multă atenţie pe viitor daca vor fi aprobate pentru că se anunţă lucruri interesante pentru oraşul Ocna Mureş. Oricum astăzi lumea, mai ales mass-media stă cu ochii pe proiectul de hotărâre privind modificarea regulamentului de acreditare a ziariştilor la primăria Ocna Mureş care a iscat atâtea discuţii în ultima perioadă. Va fi aprobat sau nu. Vom vedea….

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *