Suntem şi pe:

Stiri diverse

Flaviu Cozuc este noul prefect al judeţului Alba

Publicat

- 335 vizualizări

     Noul prefect de Alba este Flaviu Cozuc, nominalizat de Partidul Conservator şi numit în funcţie în şedinţa de miercuri a Guvernului. Are 39 de ani, este economist de profesie şi a fost angajat la compartimentul de audit din Primăria Sebeş.

     “Nu face parte din niciun partid, însă este un simpatizant al PC. Este un om deosebit de serios”, susţine preşedintele PC Alba, Gheorghe Feneşer, care a precizat că l-a propus pentru funcţia de prefect încă de săptămâna trecută. Surse politice ne-au declarat că numirea lui Cozuc la șefia Prefecturii Alba este un troc între PC și PSD pentru candidatura la Camera Deputaților pe Colegiul Sebeș-Blaj a lui Ovidiu Jidveian – președintele PSD Alba Iulia. PC-ului i-a revenit acest colegiu în urma negocierilor la nivel central dintre partidele care fac parte din USL.

     Flaviu Mircea Cozuc s-a născut la 28 ianuarie 1973, este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice, la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu. În perioada 1997 – 2001, a fost economist la SC „Transsat” SRL Alba Iulia care avea şi are şi în prezent punct de lucru în Ocna Mureş, în 2001 – 2007, a fost economist la SC „Sedirom” SRL Vinerea, iar din 2007 până 2009 a fost director administrativ la aceeaşi firmă. Din iunie 2009, a fost angajat la Primăria Sebeş, la Compartimentul de Audit Public Intern, ca auditor  public intern.

Citeşte mai multe despre noul prefect pe alba24.ro

Publicitate

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *