Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Lucru românesc…

Publicat

- 285 vizualizări

Scutul folosit la lucrari zace abandonat de peste 3 saptamani

     În luna septembrie 2012 în cartierul Uioara de Sus pe străzile Ciocârliei, Salcâmilor şi Blocurilor au fost executate lucrări pentru introducerea noii canalizări. Deşi lucrările au fost terminate la sfarşitul lunii, refacerea la starea iniţială a drumurilor nu a fost finalizată nici după 3 saptamani, constructorul a abandonat şi scutul de executare a sapaturilor şi a creat un nou focar de gunoaie.

     Disperaţi, locuitorii din zonă au adus pietriş pe cheltuiala lor pentru a îmbunătăţi starea drumurilor deoarece când plouă acolo nu se mai poate circula cu maşinile. Însă este nevoie de o cantitate mult mai mare de pietriş pentru a reabilita cât de cât  zona unde au fost efectuate lucrările.

      Oraşul Ocna Mureş a intrat din august 2012 într-un amplu proces de modernizare şi reabilitare a sistemului de canalizare prin aglomerare, lucrări care se vor întinde pe doi ani. Valoarea contractului este de 22.789.021,40 lei fara TVA si face parte din proiectul “Extindere şi reabilitare infrastructură de apă şi apă uzată în judeţul Alba” in valoare totala de peste 102.000.000 euro.. În Ocna Mureş lucrările sunt executate de o firma din Focşani.

Starea unei strazi dupa ce a fost introdusa canalizareNoroi peste tot

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *