Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Big Brother întârzie să apară în Ocna Mureş

Publicat

- 273 vizualizări

     

 

      După ce noua administraţie a pornit cu un avânt puternic numeroase lucrări prin oraş, de bun augur pentru cetăţenii oraşului Ocna Mureş de altfel, se pare că la unele s-au "împiedicat" puţin.

      Am scris despre anumite lucrări aici pe ocnamureşonline, care nu se mai termina odată… Era vorba de lucrările de reparaţii şi redesign a fântânii arteziene din centrul oraşului şi despre site-ul primăriei Ocna Mureş. Dacă site-ul e încă "în dezvoltare" şi mai aşteptăm puţin până în decembrie după cum ne spuneau cei din primărie, cu fântâna sperăm NOI acum că lucrările nu s-au terminat pentru că daca aşa este ne cam zgârie la ochi ceea ce vedem acum.

      O altă lucrare la care am tot aşteptat rezultatele şi am tot aşteptat… şi am tot aşteptat a fost instalarea celor 8 camere de supraveghere în tot oraşul Ocna Mureş despre care am scris pe la mijlocul lunii august. Însă se pare că povestea legată de aceste camere este una încurcată. Ne-am interesat pentru dumneavoastră şi iată povestea lor:

      Camerele au fost achiziţionate încă de pe vremea fostului primar, domnul Augustin Drăguţ de la o firmă care urma să le şi monteze ulterior. Însă între timp instalarea acestor camere a trebuit să primescă acceptul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, aprobare care este necesară conform legii pentru astfel de instalări. Pe la mijlocul lunii august s-a primit aprobarea astfel că cei din primărie au contactat firma care urma să le monteze. Aici surpriză: firma respectivă a cerut mai mulţi bani decât fuseseră prevăzuţi în caietul de sarcini, ba mai mult solicitau şi un avans şi atenţie: peste 30 de zile lucrătoare termen de realizare a execuţiei, adică montarea a 8 camere de supraveghere şi a cablurilor aferente. De la sine înţeles că aici s-au ivit problemele, discuţii, amânări şi deşi până la urma s-a ajuns la un compromis, firma nu a mai apărut. În prezent lucrarea a fost scoasă din nou la licitaţie aşa că mai trece ceva vreme până vom vedea "Big Brother" în Ocna Mureş spre "deliciul" celor certaţi cu legea care pot acţiona în continuare nestingheriţi. Montarea acestor camere ar fi fost de un real ajutor Poliţiei din Ocna Mureş în activitatea pe care o desfăşoară în scopul menţinerii ordinii în oraş.

      Se pare că de această dată Primăria Ocna Mureş nu este de vină şi scapă cu "basmaua curată".  Între timp mai dispare o bicicletă, sau este ruptă o bancă undeva, iar un leagăn din unu din parcurile pentru copii este deja istorie.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *