Suntem şi pe:

Articolele zilei

Comunicat Primărie

Publicat

- 264 vizualizări

          

     În legătură cu articolele apărute pe site-ul pe care il administraţi referitor la diferite probleme care există în funcţionarea corectă a administraţiei publice precum şi la diferite probleme din oraş, facem următoarele menţiuni:

            1. La fântâna arteziană din parcul de la Casa de Cultură se depun eforturi pentru a fi finalizata până în data de 25 octombrie 2012. Întârzierile au apărut datorită faptului că cei implicaţi în această lucrare au fost solicitaţi şi la alte lucrări de curăţenie şi întreţinere în oraş. De asemenea au fost şi situaţii în care încercările de externalizare a unor lucrări din proiect au eşuat datorită sumelor mari cerute de executant, lucru evident refuzat de către beneficiar.

           2. Site-ul primăriei va deveni funcţional pe absolut toate opţiunile sale în jurul datei de 15 decembrie, existând încă extrem de multe documente ce trebuie afişate, precum şi ordonarea lor în categorii care să fie uşor accesibile. S-au eliminat deja o parte din accesările multiple pentru aceeaşi informaţie, au fost eliminate majoritatea acelor infomaţii care nu erau conforme sau erau generale. Acum se completează acele secţiuni în care se dau detalii despre actele necesare pentru diferite situaţii şi probleme ale cetăţenilor.

            3. Gardul de pe strada Mihai Eminescu aparţinând de SALINA urmează a fi reparat de proprietar. Acesta a fost contactat şi există garanţia că acesta va fi reparat sau înlocuit, aşa cum a fost reparat şi în zona străzii 9 Mai.

            4. La construcţiile care nu sunt întreţinute sau care au devenit ruine au fost contactaţi proprietarii sau vor fi contactaţi acolo unde încă nu s-a reuşit acest lucru, pentru remedierea situaţiilor existente. Acolo unde este cazul construcţiile vor fi demolate. Refacerea faţadelor şi a anvelopărilor locuinţelor ţine în principal de spiritul gospodăresc al proprietarilor. Există desigur şi Legea 153/2011, pe care administraţia locală o are în vedere drept cadru legal pentru activităţile mai sus menţionate. Dovadă că există şi înţelegere din partea proprietarilor este terenul de la intersecţia dintre străzile Lacului şi Digului care a fost curăţat de deşeurile şi molozul depozitate acolo.

            5. Afişajul în oraş urmează a fi reglementat astfel încât să existe posibilitatea afişării anunţurilor private şi să existe şi spaţii pentru anunţuri şi reclamă în toate zonele oraşului şi în localităţile aparţinătoare.

           6. Marcarea staţiilor de microbuz sau autobuz, precum şi afişarea orarelor de circulaţie ale mijloacelor de transport public local sunt în lucru, urmând a fi montate spre sfârşitul lunii octombrie. Supravegherea video a microbuzelor va fi finalizată ca montaj şi funcţionare tot până la sfârşitul acestei luni. Se speră ca astfel să se înlăture problemele semnalate de călători şi cetăţeni.

Primăria Ocna Mureş

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design