Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Nereguli în transportul local Ocna Mureş

Publicat

- 310 vizualizări

Unul din microbuzele folosite la transportul local din Ocna Mures

     Mai multe persoane din Ocna Mureş ne-au atras atenţia asupra unor aspecte nu tocmai plăcute legate de transportul local din oraşul Ocna Mureş. Inexistenţa unor plăcuţe cu orarul şi traseele în staţiile şi acestea prost semnalizate face dificilă orientarea oricărei persoane care doreşte să folosească transportul public local pe raza oraşului Ocna Mureş. Mai mult, programul transportului local din Ocna Mureş sămbăta şi duminica nu apare nicăieri, doar din auzite se ştie ca acesta funcţionează. Soferii sunt văzuţi în timpul programului pe alte trasee decât cele stabilite şi au fost persoane care au recunoscut că nu au primit bilet în schimbul banilor.

     Sunt nereguli destul de grave care trebuie rezolvate de îndată de administraţia locală, de care aparţine transportul local al oraşului Ocna Mureş. E foarte util un astfel de serviciu public însă se pare că este un lucru pe jumătate rezolvat. Din păcate exploatarea în acest hal al Serviciului de Transport Public Ocna Mureş va duce în scurt timp la imposibilitatea susţinerii financiare şi chiar la suspendarea lui.

     Contactat telefonic primarul oraşului Ocna Mureş, domnul Vinţeler Silviu ne-a declarat: "Legat de plăcuţele cu programul şi traseele celor 4 mijloace în comun folosite pe raza oraşului, ele sunt în curs de realizare. În scurt timp vom monta nişte camere web cu hard-disk propriu în microbuze şi în autobuz pentru a monitoriza cum se fac încasările. Iar dacă şoferii deviază de la traseu, asta urmează să verificăm."

 

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *