Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Băutura bat-o vina!

Publicat

- 263 vizualizări

În urma unor filtre organizate de către poliţiştii Serviciului Rutier din Ocna Mureş şi a celor din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş – Secţia 4 Politie Rurală în mai puţin de 24 ore, pe raza oraşului Ocna Mureş au fost depistaţi doi şoferi băuţi la volan.

Astfel la data de 30.09.2012, ora 04:13, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat, pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia pe S.I.F., de 36 de ani, din Ocna Mureş, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului.
În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot duminică, 30.09.2012, la ora 18.09, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş – Secţia 4 Politie Rurală, l-au depistat pe Drumul Județean 107F, în localitatea Razboieni, județul Alba, pe T.V., de 40 de ani, din localitatea Unirea, județul Alba, fiind sub influenţa alcoolului.
În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal Aiud, unde i-au  fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *