Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Avertizare meteo: Vremea se răceşte brusc în următoarele zile.

Publicat

- 286 vizualizări

      Meteorologii au avertizat că joi şi vineri (20–21 sept. 2012) temperaturile vor scădea de la 27-28 de grade Celsius la 13-14 grade Celsius şi în toate judeţele ţării va ploua şi va bate vântul.

     "Temperatura aerului va marca o scădere accentuată, în cursul zilei de joi în vestul, centrul şi nordul ţării, iar vineri şi în restul teritoriului, vremea devenind rece pentru această perioadă din an. Răcirea va fi asociată cu intensificări ale vântului şi ploi temporare", se arată în informarea transmisă, miercuri, de Administraţia Naţională de Meteorologie.

      Meteorologii au făcut o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 18 septembrie – 1 octombrie.

      În Transilvania, vremea se va răci simţitor în 20 şi 21 septembrie, scăderea cea mai accentuată a temperaturilor fiind la valorile maxime, care vor ajunge la o medie de sub 16 grade Celsius. Din 22 septembrie se va încălzi, temperaturile cele mai ridicate urmând să se înregistreze între 25 şi 29 septembrie (maximele anului). În 20 şi 21 septembrie va ploua, iar cantităţile de apă vor putea depăşi, pe arii restrânse, 15 – 20 de litri pe metru pătrat.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *