Suntem şi pe:

Articolele zilei

Platforma industrială GHCL Upsom Ocna Mureş a fost scoasă la vânzare pentru 14,7 milioane de euro

Publicat

- 313 vizualizări

GHCL UPSOM Ocna Mures

 

     Platforma industriala GHCL Upsom Ocna Mures, aflata in insolventa, a fost scoasa la licitatie de administratorul judiciar, la un pret de pornire de 14,7 milioane de euro.

    Licitaţia pentru vânzarea platformei industriale din judeţul Alba este programată pentru 28 septembrie, dată când vor fi scoase la vânzare şi alte bunuri aparţinând GHCL Upsom.

     Astfel, administratorul va încerca să vândă Stadionul SODA aflat pe terenul comunei Unirea, compus din terenul de 45.000 metri pătraţi, tribună, case de bilete, platformă betonată, pentru 119.394 euro, precum şi alte active situate în afara platformei industriale, preţul total de pornire fiind stabilit la aproape 76.000 de euro.

     GHCL Upsom Ocna Mureş este controlată de grupul indian GHCL şi a fost închisă în anul 2010 din cauza suspendărilor livrărilor de gaze ca urmare a datoriilor care le avea spre ROMGAZ, dată la care avea circa 900 de angajaţi.

     Combinatul de produse sodice a intrat în insolvenţă în anul 2011 la soliciarea Romgaz, pentru datorii de 14 milioane de euro.

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design