Suntem şi pe:

Evenimente

Respect prin cultură pentru pensionarii noştri

Publicat

- 402 vizualizări

 

Cultură pentru pensionarii noştri

            În oraşul nostru există o mişcare culturală care are in vedere nu numai promovarea diferitelor categorii de artişti, ci şi spectacole dedicate diferitelor categorii: sociale, de varstă, etc. Un astfel de act artistic este şi cel pe care doresc să vi-l supun atenţiei şi, de ce nu, participării dumneavoastră.

            Primăria Ocna Mureş, prin Casa de Cultură "Ion Sângerean", în colaborare cu Asociaţia Pensionarilor "Uioreana" şi Asociaţia Culturală "Tradiţii Uiorene", organizează un spectacol artistic dedicat "Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice" în data de 30 septembrie 2012, începând cu ora 16.00.

            Programul va fi variat, cuprinzând muzică folk, muzică uşoară şi muzică populară.

            La spectacol sunt invitaţi să îi facă pe cei de vârsta a treia să se simtă din nou tineri Corina Corpodean – muzică folk, Ana Maria Spânu – muzică uşoară, Patricia şi Tavi Martin, Camelia Ilea, Diana Popuţa, Virgil Moga, Mircea Chirilă, Rodica Dobrin, Florin Borca, Ansamblul "Tradiţii Uiorene".

            Ca invitat special al acestei manifestări este Grupul Vocal Bărbătesc "Biienii" sub îndrumarea prof. Todor Blaga.

            Reamintim că spectacolul este destinat tuturor persoanelor de vârsta a treia, dar în egală măsură şi celor cărora nu le este indiferentă mişcarea culturală din oraşul nostru.

            Intrarea este liberă.

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design