Suntem şi pe:
Clinica Sante

Sport

S-a încheiat „Cupa Primăriei Ocna Mures” la fotbal, ediţia a III-a

Publicat

- 361 vizualizări

Cupa Primăriei Ocna Mures la fotbal, ediţia a III-a, 14 septembrie 2012

     Vineri, 14 septembrie 2012, s-a desfăşurat în sala de sport a şcolii Lucian Blaga a treia ediţie a „Cupei Primăriei oraşului Ocna Mureş” la fotbal. La start au fost prezente echipe formate în majoritate din angajaţii primăriilor din Unirea, Fărău, Lunca Mureşului, Mirăslău, Noşlac şi evident Ocna Mureş.

            Competiţia s-a desfăşurat pe două grupe de câte trei echipe, câştigătoarele grupelor jucând finala mare, iar cele situate pe locul 2 finala mică.

            Locul întâi a fost câştigat de echipa primăriei Unirea care a dispus în ultimul act al întrecerii de echipa primăriei Ocna Mureş cu scorul de 4-3.

            Această întrecere, dincolo de miza simbolică a premiilor, diplome şi cupe, a avut rolul de a realiza o mai bună relaţionare între primării, între angajaţii acestora din diferite localităţi din zonă. S-a urmărit realizarea, prin socializare, a unui schimb de experienţă între cei ce au participat la întrecere şi care sunt, într-un fel sau altul, implicati în destinele comunităţilor pe care le reprezintă.

            În întregul ei această acţiune sportivă a fost o reuşită, scopurile pe care propuse au fost atinse. Faptul că la startul ei au fost şi participanţi aproape de vârsta pensionării ne-a arătat că importantă este intenţia şi dorinţa de a participa, mişcarea şi sportul fiind adevăratul motiv al unor astfel de activităţi şi nu rezultatele sportive în sine.

Cupa Primăriei Ocna Mures la fotbal, ediţia a III-a, 14 septembrie 2012

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *