Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Petrom scumpeşte iarăşi benzina şi motorina!

Publicat

- 415 vizualizări

     OMV Petrom – compania după care se iau toţi ceilalţi benzinari în materie de scumpiri – a majorat, joi, preţul benzinei cu 5 bani pe litru, iar cel al motorinei cu 4 bani pe litru. E îngrijorător, Petrom opereaza o nouă modificare de preţuri la doar câteva zile de la precedenta. Să nu mai amintim faptul că şi euro a luat-o la vale, a trecut de 4,5 din nou.

    Aceaste scumpiri repetate ale carburanţilor sunt un preambul la ce ne aşteaptă din această toamnă. Deja este oficial: pâinea, laptele, uleiul şi energia electrică se scumpesc. Uleiul deja se găseşte pe rafturi cu preţuri majorate de pâna la 1,5 lei per litru. Zahărul va fi şi el scumpit însă nu e încă oficial. Cauza scumpirii alimentelor de bază amintite este seceta fără precedent care afectează culturile de grâu, sfeclă s.a.m.d.

     Revenind la scumpirea carburanţilor, trebuie să ne gândim serios să schimbăm maşina pe bicicletă mai ales pentru deplasările prin oraşul Ocna Mureş. Deja prin oraş se observă o creştere a numărului celor care se deplasează cu bicicleta şi poate, pe viitor, nu strică luată în calcul de către autorităţile locale posibilitatea amenajării unor piste pentru biciclişti pe străzile centrale ale oraşului.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *