Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri din Noslac

Peste 1000 de oameni au participat la cea de-a treia ediţie a serbării „Roadele toamnei” de la Noşlac

Publicat

- 813 vizualizări

Roadele Toamnei Noslac 2012

 

        Week-end-ul trecut, noșlăcanii au sărbătorit împreună a treia ediţie a serbării „Roadele toamnei“. Sărbătoarea a început de sâmbătă seara cu o discotecă în aer liber. În ultima zi, duminică peste 1.000 de persoane au ţinut să participe la eveniment. Printre aceștia și mulți ocnamureșeni.

         Ziua de duminică a început cu o slujba religioasă,  în centrul comunei la Monumentul eroilor, au avut loc depuneri de coroane în memoria eroilor neamului, apoi parada portului popular. Spectacolul folcloric care a urmat  i-a avut ca protagonişti pe membrii Ansamblului folcloric “Tradiţii Uiorene” al Casei de Cultură Ocna Mureş, dar şi din Fărău, Lunca Mureșului, Unirea, Lopadea Nouă, Miraslău și Rădești. Liliana și Viorel Moldovan au susținut apoi un recital de muzică populară. Seara s-a încheiat cu recitalul fetelor de la Bordo și cel al cântăreței de muzică etno din Cluj Napoca, Marina.

           Prezența lui Aron Ciprian ca prezentator al spectacolului și în acest an a contribuit la reușita acestei a treia ediții a serbării "Roadele Toamnei" din comuna Noșlac.

Foto: Sabau Valentina

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *