Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Anul şcolar 2012-2013 va începe în data de 17 septembrie

Publicat

- 440 vizualizări

Elevi in clasa primara

     Anunţul a fost făcut de către primul ministru Victor Ponta, sâmbătă, în timpul şedinţei de guvern. Iniţial, ministrul Educaţiei anunţase că anul şcolar va începe pe 10 septembrie. Victor Ponta a spus că cea mai bună variantă este ca anul şcolar să înceapă pe 17 septembrie, în condiţiile în care 15 septembrie cade într-o zi de sâmbătă.

   Până la aceste precizări, anul şcolar ar fi trebuit să înceapă, potrivit calendarului anunţat de Ministerul Educaţiei, la 10 septembrie, cu primul semestru programat până în 21 decembrie. În perioada 29 octombrie – 4 noiembrie 2012, clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar vor fi în vacanţă.

     Vacanţa de iarnă va fi deci în intervalul 22 decembrie – 13 ianuarie.

     Semestrul al doilea va începe la 14 ianuarie şi va dura până în 21 iunie, fiind întrerupt de vacanţa de primăvară, în perioada 6 aprilie – 21 aprilie.

    Pentru elevi este o veste bună, pentru că vor avea o săptămână în plus de vacanţă, iar profesorii şi directorii şcolilor vor avea mai mult timp la dispoziţie să pregătească instituţiile de învăţământ pentru începerea anului şcolar.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *