Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Cod galben de vreme rea in toata tara

Publicat

- 241 vizualizări

Institutul National de Meteorologie a anuntat, incepand din aceasta seara (26.08.2012) si pana marti (28.08.2012), o atentionare de cod galben de vreme instabila in toata tara. Va domina o racire accentuata, dar si intensificari ale vantului si instabilitate atmosferica.

Instabilitatea atmosferica se va simti treptat in toate regiunile, incepand cu nord-vestul tarii. Vantul se va intensifica, ajungand la viteze ce vor atinge 50-70 km\h, iar la munte, in special in zonele extracarpatice, viteza creste, depasind 80km\h. Izolat cantitatile de apa vor depasi 25-30  l\mp. Nu vor lipsi nici descarcarile electrice, averse ce vor avea caracter torential si grindina.

Ziua de luni, 27.08.2012, aduce o scadere semnificanta a temperaturilor, diferite de cele din zilele precedente, iar temperaturile maxime vor fi mai scazute decat mediile multianuale ale acestei luni, putand fi observata o modificare a vremii.

Dimineata zilei de luni aduce in Judetul Alba averse de ploaie, iar pe tot parcursul zilei se vor notifica innorari. La amiaza, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22-23 grade Celsius, iar noaptea se vor inregistra temperaturi intre 11 si 12 grade.

Noaptea de luni spre marti aduce schimbari in randul temperaturilor, cerul se va insenina, treptat inregistrandu-se intre 12 si 14 grade Celsius, iar in cursul zilei maxima va ajunge la 27-28 grade.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *