Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Update foto: Săptămână de foc pentru SVSU Ocna Mureş

Publicat

- 542 vizualizări

alt

        După ce în timpul săptămânii au intervenit de două ori pentru stingerea incendiilor care au avut loc în pădurea de pe dealul Banţa, astăzi, în jurul orei 21.00, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ocna Mureş a fost solicitat să intervină la un incendiu pe strada Mihail Kogălniceanu. Aceştia au acţionat împreună cu pompieri din Detaşamentul Militar de Pompieri Aiud, sosiţi si ei la faţa locului. S-au înregistrat pagube materiale importante la nivelul acoperişului şi al etajului locuinţei.

        Ca o ironie a sorţii, acelaşi imobil a fost cuprins de flăcări şi în data de 4 august 2011, la fel ca acum, SVSU Ocna Mureş intervenind pentru

stingerea focului. La această oră (22.30) intervenţia pompierilor continuă. Vom reveni cu declaraţii şi amănunte de la locul incendiului pe măsură ce vom afla noi informaţii.

"Detaşamentul de pompieri Aiud a intervenit sâmbătă, la ora 21.00, în loc. Ocna Mureş pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ocna Mureş. Ca urmare a incendiului au ars acoperişul confecţionat din lemn şi tablă pe o suprafaţă de aproximativ 480 mp şi materiale de construcţii. Pagubele produse se ridică la circa 200.000 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 400.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc deschis în spaţii închise."

Comunicat ISU Alba

alt

casa din strada Mihail Kogălniceanu după incendiul din  4 august 2011

alt alt alt

casa din strada Mihail Kogălniceanu la incendiul din 25 august 2012

Foto (incendiu 25 august 2012): Martin Adrian

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *