Suntem şi pe:

Stiri diverse

Un nou val de caniculă va lovi întreaga ţară

Publicat

- 278 vizualizări

    alt

    Pentru cei care s-au îngrijorat că nu vor mai avea parte de zile de vara datorită temperaturilor scăzute în ultima săptămână, meteorologii anunţă un nou val de caldură.

     În decursul zilei de azi, temperatura va creşte mai mult decât în weekend, la prânz înregistrându-se între 28-29 grade Celsius în depresiunile Carpaţilor Orientali şi pe litoral, 33-35 grade Celsius în Campia Română si Câmpia de Vest.

    Cei care se bucură de un concediu la mare, scapă de radiaţiie ultraviolete datorită pierderii puterii de ardere a Soarelui, însă pot profita de cele 23-24 de grade Celsius ale apei mării. În aer se vor inregistra între 27 şi 30 de grade.

    La munte vântul va adia uşor, iar temperatura va fi de 24 de grade Celsius în staţiunile de pe Valea Prahovei şi chiar 26 de grade în Munţii Apuseni.

    Mâine, în ţară, vremea va continua să se încălzească, local caniculară în vestul şi sudul ţării. Cerul va fi variabil senin, doar seara pot apărea unele înnorări, în zonele estice, nord-estice şi în zona de munte, unde vor apărea averse cu posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab iar temperaturile maxime vor fi curinse între 32 si 36 grade Celsius, iar cele minime între 14 şi 24 grade, fiind uşor mai scăzute în depresiuni.

   Ziua de miercuri anunţă vârful valului de căldură, una excesiv de caldă pentru luna august, în special în sudul, vestul şi centrul ţării. Zona de nord a Moldovei va ramâne mai răcoroasă datorită prezenţei norilor. În aceste condiţii, temperaturiile maxime vor fi cuprinse între 28 şi 38 grade Celsius.

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design