Suntem şi pe:

Articolele zilei

Comunele vor avea din nou şefi de post

Publicat

- 276 vizualizări

Sectia de Politie Unirea

     Comunele vor avea, din nou, după o absenţă de un an, şefi de post. Potrivit planurilor Poliţiei Române, fiecare comună din ţară va avea din nou un şef de post.  Măsura vine după ce desfiinţarea posturilor comunale a avut drept consecinţă creşterea infracţionalităţii în mediul rural, dar şi creşterea costurilor pentru Poliţie.

    Întrucât proiectul unei noi reorganizări a Poliţiei Rurale este pe cale de a fi aplicat, sindicatele s-au întâlnit cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) în luna iulie, pentru a discuta principiile de bază ale conceptului. Cele mai importante aspecte vizate de discuţie au fost reînfiinţarea funcţiilor de şef de post în toate comunele, suplimentarea funcţiilor la posturile de poliţie, unde este cazul şi atribuţiile şefilor de post şi ale adjuncţilor acestora.

     Amintim ca începând cu data de 06.07.2011 au fost înfiinţate şi au devenit funcţionale, 11 secţii de poliţie rurală. Aceste subunităţi de poliţie au preluat activitatea biroului/formaţiunii de poliţie rurală de la nivelul poliţiei municipale/orăşeneşti şi au coordonat activitatea posturilor de poliţie comunală, care li se subordonează.

     Este cazul Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea. Acesteia i s-au arondat anul trecut următoarele secţii din comunele: Fărău,  Hopârta,  Lunca Mureşului,  Mirăslău şi Noşlac.

 

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design