Suntem şi pe:
Clinica Sante

Stiri diverse

Big Brother în Ocna Mureş

Publicat

- 362 vizualizări

Săptămâna trecută s-a primit la Poliţia oraşului Ocna Mureş aprobarea pentru instalarea pe teritoriul localităţii a 8 camere de supraveghere. Conform aprobării primite, ele vor fi montate în locuri şi în poziţii "cheie" ale localităţii. Scopul acestora este de a limita huliganismul şi vandalismul în oras, de a putea depista în timp util fapte antisociale şi de a le sancţiona.

            E destul să ne amintim de vandalismul pe care unii dintre concetăţenii noştri au înţeles să-l comită asupra instalaţiilor electrice în perioada Sărbătorii Crăciunului, precum şi distrugerea coşurilor de gunoi de pe străzile oraşului, pentru a înţelege utilitatea şi necesitatea stringentă a acestor camere de supraveghere.

            Cu timpul numărul acestora se va mări, pentru a putea fi ţinute sub observaţie mai multe obiective predispuse actelor de distrugere comise de unele persoane certate cu păstrarea bunurilor oraşului, ale cetăţenilor săi. Se urmăreşte în acest fel conştientizarea locuitorilor în ceea ce priveşte comportamentul civic şi social, dar şi de ajutorare a poliţiei locale în prevenirea sau depistarea de activităţi antisociale, a acţiunilor care contravin legilor ţării, dar şi bunului simţ.

            Domnul primar Silviu Vinţeler ne-a declarat: "Acest proiect al camerelor de supraveghere va fi în sfârşit realizat. Sperăm să terminăm montarea lor cât mai curând, astfel încât să-şi demonstreze eficacitatea în sancţionarea huliganismului şi vandalismului în oraşul nostru. Sperăm să se realizeze o supraveghere eficientă a locaţiilor stabilite. Sperăm de asemenea ca aceste camere de supraveghere să ajute efectiv şi poliţia locală în activitatea pe care o desfăşoară în scopul menţinerii ordinii în oraş."

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *