Suntem şi pe:

Articolele zilei

Cine vine la Zilele Orașului Ocna Mureș ?

Publicat

- 358 vizualizări

alt

      Dragi ocnamureșeni, iată că anul acesta se țin Zilele Orașului Ocna Mureș, un prilej de bucurie pentru  fiecare dintre noi. Ne bucuram ca anul acesta avem parte de aceasta sarbatoare frumoasa care din pacate in ultimii ani a cam lipsit din peisaj.

     FLAVIU FARA S– Probabil ați remarcat pe afiș numele de FLAVIU FARA S. Cu siguranța vă întrebați cine este acest personaj, ei bine pentru cine nu știe acest tânăr a participat la emisiunea "Românii au talent",  împreuna cu prietenul său Ricky. Din video-ul de mai jos vă puteți da seama la ce se pricepe acest tanar ambitios.

VESCAN – este un tânar din Cluj-Napoca, numele acestui artist este cunoscut în special de adolescenți, o voce formidabila. Toți cei care îi ascultă muzica îl apreciază pentru faptul că stie să transmită mesaje și stări de spirit prin intermediul muzicii. Mai jos puteți asculta un hit de-al lui care l-a facut celebru .

 

Publicitate

   

 

  LIKE  CHOCOLATE – sunt doua fete superbe recent lansate în muzică, cu dorința de a da dovadă de prosperitate. Probabil mulți dintre noi am fredonat refrenul “MARIA MARIA”, o melodie care a ajuns cunoscuta la nivel european în foarte puțin timp de la lansare. În video-ul de mai jos puteți asculta această melodie.

    Aceștia sunt doar câțiva dintre numeroșii artiști care vor urca pe scenă în data de 18 și 19 August la Zilele Orașului Ocna Mureș. Așadar v-am adus la cunoștință câteva informații utile privind activitatea și prestația acestor artiști.

Publicitate

 

 

SURSA: http://koppandifm.wordpress.com/

 

Publicitate

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *