Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Tânărul care a ucis o bătrână în comuna Unirea, condamnat la 25 ani de închisoare

Publicat

- 324 vizualizări

Tânărul a primit în total 30 de ani de închisoare pentru trei infracţiuni: omor deosebit de grav (20 ani), tentativă la tâlhărie (6 ani) şi violare de domiciliu (4 ani). Instanţa a stabilit ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea la care a adăugat un spor de 5 ani. Diego Armando Cordoş va executa, în final, 25 de ani de închisoare.

„Condamnă pe inculpatul Cordoş Diego Armando la pedeapsa de: – 20 (douăzeci) de ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav – 6 (şase) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie – 4 (patru) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu. Contopeşte pedepsele aplicate în cea mai grea de 20 ani închisoare şi 6 ani interzicerea drepturilor pe care o sporeşte la 25 ani de închisoare şi 6 ani interzicerea. Deduce din pedeapsa pe care o va executa inculpatul, durata reţinerii şi arestării preventive începând cu data de 30.03.2012, la zi. Menţine măsura arestării preventive luată faţă de inculpatul Cardoş Diego Armando, prin încheierea Tribunalului Alba din data de 31.03.2012“, se afirmă în minuta sentinţei Tribunalului Alba.

Tânărul a mai fost condamnat în 2010 la 1 an şi 6 luni de închisoare pentru furt calificat. În 14 martie 2012 a primit 2 ani şi 6 luni de închisoare tot pentru furt. În  martie 2012 a fost trimis în judecată la Judecătoria Aiud într-un alt dosar în care este acuzat de furt.

Citeste aici articolul despre acest caz: Bătrână omorâtă în bătaie în comuna Unirea

Mai multe detalii pe Adevarul de Alba

Foto: adevarul de Alba

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *