Suntem şi pe:

Stiri diverse

Accident de munca mortal la Ocna Mures

Publicat

- 343 vizualizări

alt

 

        Un muncitor care efectua lucrări la podul peste râul Mureș, în zona dintre Unirea și Ocna Mureș, a decedat, luni, 30 iulie, după ce a suferit un accident de muncă. Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost izbit puternic de o componentă pe care o secţionase pe pod, fiind aruncat pe sol, iar impactul i-a fost fatal. Accidentul a avut loc la podul de tevi de la treapta a treia situat intre Ocna Mures si Unirea.

        Potrivit inspectorilor ITM Alba, bărbatul era angajat al firmei Aloref, câștigătoarea licitației pentru realizarea lucrările de dezmenbrare a unor schelete metalice de la batalurile din zonă unde sunt deversate resturi de apă. La momentul accidentului, bărbatul începusă să taie, de la o înălțime de 3-4 metri, un capăt de tronson pe care urma ulterior să îl tragă jos cu o volă. Sub greutatea bărbatului, tronsonul care era sprijinit pe 2 stâlpi s-a desprins de la un capăt iar bărbatul a fost catapultat de la înălțime. În cădere ,acesta s-a izbit de scheletul metalic și ulterior de pietrișul de pe sol, decedând pe loc.

        Inspectorii ITM au demarat cercetări pentru a stabili dacă firma Aloref este responsabilă pentru producerea accidentului de muncă.

 

sursa: www.alba24.ro

 

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design