Suntem şi pe:

Stiri diverse

Bani pentru Ocna Mures de la Consiliul Judetean

Publicat

- 382 vizualizări

bani_50-lei.jpg - 16.13 Kb        S-a sustinut de catre unii, in perioada campaniei electorale, ca alegerea ca primar a lui Silviu Vinteler va duce la o seceta de fonduri si investitii, ca suntem prea mici ca si comunitate pentru ca cineva “de sus” sa ne ajute, mai ales cu dansul primar. Ca suntem uitati de lume si de politicieni intre dealuri de sare, pe malul Muresului. Se pare ca cei care inca agreeaza aceste idei s-au inselat din nou. Dovada este data de faptul ca astazi, in urma unei rectificari bugetare la nivelul Consiliului Judetean Alba, bugetul orasului nostru s-a imbogatit cu suma de 270.000 lei (doua miliarde sapte sute de milioane de lei vechi). Desi valoarea nu pare mare, ea este in mare masura suficienta pentru a realiza urmatoarele proiecte:

– proiect de infrastructura, modernizare cartier Malinului;

– modernizarea sistemului de pompare apa potabila la UMS;

– expertiza topografica pentru drumul de sub Podul Vechi – Castel – iesirea spre localitatea Noslac, in vederea predarii lui la Consiliul Judetean Alba si transformarea lui in drum judetean;

– optimizarea iluminatului public.

        Iata deci ca cine vrea cu adevarat sa munceasca si sa lupte pentru comunitate poate obtine si rezultate benefice in plan financiar pentru Primarie. Astfel de rezultate nu se obtin stand pe scaun, asteptand ca totul sa “pice” de sus, ci aratand tuturor ca suntem o comunitate care trebuie respectata din toate punctele de vedere. Iar rezultatele deja incep sa se vada.

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design