Suntem şi pe:

Articolele zilei

S-a dat startul investitiilor in Ocna Mures!

Publicat

- 360 vizualizări

 

alt

            Astazi, 25 iulie, primarul orasului Ocna Mures, domnul  Silviu Vinteler, impreuna cu reprezentantii legali ai SC APA CTTA SA Alba Iulia pe de o parte si reprezentantii Asocierii SC WABAG WATER SERVICES SRL (Austria) – SC Vectra Services SRL pe de alta parte, au semnat contractul privind proiectarea si executia proiectului “AB-CL-5 – Statii de epurare Aiud si Ocna Mures”, pentru orasul nostru fiind “Staţia de epurare Ocna Mureş (AB-CL-5.2)”. Acest contract va avea ca efect imbunatatirea simtitoare a calitatii apei in Ocna Mures, inclusiv a apelor uzate.

            Valoarea “AB-CL-5”, Aiud si Ocna Mures, este de 34.656.924,76 lei fara TVA din care pentru Ocna Mures, “AB-CL-5.2”, 16.647.873,87 lei fara TVA si are ca termen de executie 24 de luni de la inceperea lucrarilor. Proiectul este finantat din Fonduri Europene, fonduri guvernamentale si fonduri ale Consiliului Local.

            Acest proiect al statiei de epurare face parte dintr-un proiect mai mare, extins pe tot judetul Alba, de peste 102.000.000 euro. Pentru orasul Ocna Mures acesta mai contine extinderea retelei de canalizare cu 19,875 km, reabilitarea retelei de canalizare pe o lungime de 6,054 km, conducte refulare din statii de pompe 3,285 km si reabilitarea sau instalarea de noi statii de pompare ape uzate, in numar de 11.

            Contractul pentru toate aceste extinderi sau reabilitari care insoteste proiectul statiei de epurare va fi semnat de domnul primar Silviu Vinteler luni, 30 iulie, la Alba Iulia.

Publicitate
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

Top articole ultimele 30 zile


AiudulMeu | La Târnăveni

Copyright © 2020 Powered by First design