Suntem şi pe:

Ocnamureseni

Cristian Mihai Vancea

Publicat

- 615 vizualizări

Zilele acestea, Mihai Vancea a plecat dintre noi mult prea devreme. Rapus de o boala crunta, ne-a lasat marturie vointa sa de a lupta de a studia de a deveni cel mai bun, pana in ultima clipa. Desi bolnav de ceva vreme el si-a continuat cariera impresionanta la Universitatea Tehnica din Cluj unde activa inca din 1999. A fost atat Preparator la Catedra de Comunicatii; Facultatea Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Cluj Napoca

cat si Asistent universitar, Catedra Comunicatii; Facultatea Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Cluj Napoca. Iata cateva studii/specializari obtinute de-a lungul timpului :

Inginer diplomat in Telecomunicatii, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca Romania, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, sectia Telecomunicatii, specializarea Retele Digitale, promotia iunie 1998.

Studii aprofundate in Telecomunicatii, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca Romania, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, sectia Tehnologii Multimedia, promotia iunie 1999.

Publicitate

Doctorat in domeniul Inginerie Electronica si Telecomunicatii, Universitatea Tehnica( din Cluj-Napoca, coordonator prof.dr.ing Virgil Dobrota, noiembrie 1999 – Octombrie 2009. Titlul tezei: "CONTRIBUTII LA MANAGEMENTUL RETELELOR LOCALE SI PERSONALE DE TELECOMUNICATII".

Curs postunivesitar – Cisco Certified Network Associate (CCNA), academia locala Cisco Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, Cluj-Napoca, 4 module, iulie 1999 – iulie 2001.

Curs postunivesitar -CCNA Security, academia locala Cisco Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, Cluj-Napoca, octombrie 2010 – decembrie 2010.

Curs specializare "ISP Network Management", Ericsson, Dublin, Septembrie 2001.

Curs specializare "Voice over IP", Ericsson, Dublin, Septembrie 2001.

Publicitate

Bursa Socrates/Erasmus, la L'Ecole Nationale Superieure de l'Electronique et de ses Applications (ENSEA) din Franta, februarie – mai 1999.

Mai multe despre activitatea sa puteti afla de pe site-ul Universitatii Tehnice Cluj Napoca.

 

Cristian Mihai Vancea s-a nascut pe 23 februarie 1975 era casatorit si avea 2 copii. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Publicitate

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *