Suntem şi pe:

Articolele zilei

Viitorul Salinei Ocna Mureş legat de cel al GHCL UPSOM

Publicat

- 519 vizualizări

Salina Ocna Mures

Viitorul Salinei Ocna Mureş, societate componentă a Societăţii Naţionale a Sării SA – SALROM, a fost subiectul central al întrevederii prefectului Ştefan Bardan cu directorul general al SALROM, Neculai Olaru, la discuţii luând parte şi preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel şi primarul Mircea Hava.

Principala temă a fost reluarea activităţii de către GHCL UPSOM Ocna Mureş, beneficiarul produselor livrate de Salina Ocna Mureş, din partea companiei indiene luând parte la dezbateri directorul Ioan Bogdan. Din discuţiile purtate cu cei prezenţi a rezultat că în cel mai scurt timp GHCL UPSOM îşi va relua activitatea, ceea ce înseamnă că şi Salina Ocna Mureş va avea unde să-şi livreze materia primă.

Vă reamintim că în luna februarie 2010, aproximativ 800 de angajaţi ai UPSOM au fost trimişi în şomaj tehnic, iar firma şi-a întrerupt activitatea din cauza datoriilor acumulate către furnizorul de gaze, care se cifrează la peste 12 milioane de euro. Ca urmare a sistării alimentării cu gaze a UPSOM şi activitatea Salinei s-a redus cu 90 la sută.

 

 

Publicitate

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *