Suntem şi pe:
Clinica Sante

Articolele zilei

Comunicat din partea APA CTTA ALBA SA filiala Ocna Mures

Publicat

- 309 vizualizări

In urma numeroaselor sesizari primite in cursul noptii si in dimineata acestei zile ( 23 iunie 2012 ) cu privire la calitatea sau lipsa apei potabile de la robinetele ocnamuresenilor am contactat pe domnul director al APA CTTA Alba SA filiala Ocna Mures, Precup Aurel care ne-a declarat telefonic:

„Ca urmare a lucrarilor din data de 22 iunie 2012 la magistrala de apa a orasului Ocna Mures, in momentul in care s-a dat drumul la apa pe retea turbiditatea ( opacitatea sau lipsa de transparenta a unui lichid ) a crescut la 33 insa in aceasta dimineata se intregistrau valori intre 15-23 iar spre seara ne vom apropia de valoarea normala de 5. Diferentele de calitate la apa inregistrare in diferite zone ale orasului sunt datorate diferentei de consum in aceste zone, a dimensinilor bazinelor cu apa care spre exemplu in Uioara de Jos sunt mult mai mici decat in Uioara de Sus. La cererea populatiei, am decis furnizarea apei in aceste conditii pentru a putea macar fi folosita in scopuri menajere.

S.C. APA CTTA S.A.Alba va supraveghea permanent calitatea apei produse si distribuite clientilor si, prin sporirea numarului de probe prelevate si analizate, va asigura remedierea in cel mai scurt timp a inconvenientelor create consumatorilor.

Fata de situatia creata S.C. APA CTTA SA Alba isi cere scuze pentru disconfortul creat si totodata roaga consumatorii sa foloseasca apa potabila doar in scopuri menajere.

Citește mai departe
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *